Obecny czas: 19 Gru 2018, 12:12



Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
 Jednostronny IC 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 Mar 2015, 18:33
Posty: 1092
Miejscowość: wawa
Auto: Speed6
Czy miał ktoś styczność z takim?
http://allegro.pl/intercooler-600x300x7 ... 90958.html
Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że w porównaniu z klasycznymi Ickami są sporo mniej wydajne. PRawda to czy nie? Jak to jest :D

_________________
Cp pistons, Manley rods, CorkSport 3' Intake, 3b Map, Autotech, 3,25'DP, 3' exaust, Cobb AccessPort, Turbotimer, Tmic 3', H&R Monotube, ***HP/***Nm


21 Lut 2018, 14:54
Profil Wyślij prywatną wiadomość

Rejestracja: 06 Wrz 2015, 15:13
Posty: 77
Miejscowość: Płaza
Auto: 3 MPS (bk)
u mnie został założony jednostronny ic ale z tego co wiem z fmic.pl jak jest z wydajnością to narazie nie wiem ale do seryjnego turbo to raczej wystarczy, na pewno na + jest to że układ jest mniejszy niż przy dwustronnym


21 Lut 2018, 17:03
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 Mar 2015, 18:33
Posty: 1092
Miejscowość: wawa
Auto: Speed6
Nie tu akurat firma to przypadek. Jutro zadzwonię do fmic.pl i zapytam, chociaż boję się, że z racji tego że jest i tak droższy o dwustronnego poleca właśnie ten..

_________________
Cp pistons, Manley rods, CorkSport 3' Intake, 3b Map, Autotech, 3,25'DP, 3' exaust, Cobb AccessPort, Turbotimer, Tmic 3', H&R Monotube, ***HP/***Nm


21 Lut 2018, 22:41
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 Gru 2015, 21:52
Posty: 329
Miejscowość: Kraków / Doncaster
Auto: w poszukiwaniu
Torek, jak wygooglujesz to znajdziesz jak najtańszym kosztem zrobić fmic w 6 mps, jest kilka tematów zza oceanu, gdzie chłopaki podają kompletną listę części, wymiary rur itp, zdjęcia jak zrobić i kompletny opis, ja taki zestaw zamawiałem kiedyś do swojej 6 z fmic.pl i wyszedł mnie koło 1200zł z wysyłką do uk, pewnie jakbym się zalogował na konto, to miałbym w historii zamawianych :P

_________________
była : mazda 6 mps, mazda 3 mps bk, mazda 3 mps bl
jest : szuka się


14 Mar 2018, 00:34
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 Mar 2015, 18:33
Posty: 1092
Miejscowość: wawa
Auto: Speed6
wiem, u mnie już jest klasyczny FMIC wstawiony. zostało mi już tylko wyciąć osłony chłodnicy i spiąć wszystko. <spoko>

_________________
Cp pistons, Manley rods, CorkSport 3' Intake, 3b Map, Autotech, 3,25'DP, 3' exaust, Cobb AccessPort, Turbotimer, Tmic 3', H&R Monotube, ***HP/***Nm


14 Mar 2018, 10:02
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 5 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.