Obecny czas: 19 Gru 2018, 12:06



Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
 Ferodo DS Performance dla 6 MPS ? 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 Mar 2015, 18:33
Posty: 1092
Miejscowość: wawa
Auto: Speed6
ale zaciski są inne w 3 i 6... <oczy> bo kupiłem naklejki na klocki i ni jak nie pasują :[ :[ :[

_________________
Cp pistons, Manley rods, CorkSport 3' Intake, 3b Map, Autotech, 3,25'DP, 3' exaust, Cobb AccessPort, Turbotimer, Tmic 3', H&R Monotube, ***HP/***Nm


04 Wrz 2016, 12:47
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 19 Maj 2011, 13:56
Posty: 396
Miejscowość: KrK
Auto: 6 MPS
No dobra a powiedzcie mi jakie znaczenie ma ta blaszka na środku - czy to nie trzyma klocka w pozycji odpowiedniej w 3 MPS? W 6 MPS tego nie będzie i mimo to jest ok? Po co to w ogóle jest?
http://topbrakes.pl/4082-thickbox_defau ... rmance.jpg


05 Wrz 2016, 18:51
Profil Wyślij prywatną wiadomość

Rejestracja: 21 Maj 2013, 18:49
Posty: 44
Auto: Mazda 6 MPS
Jesli chodzi o te blaszki w 3 mps wszystkie 4 klocki maja te blaszki. 2 klocki maja troszke dluzsze blaszki (te ida od wewnatrz i mocujesz je bezposrednio w tloczku ) one maja za zadanie trzymac klocek, a ze wzgledu na troszke inna konstrukcje zacisku w 6 nie masz blaszek na zewnetrznych klockach. Kucze ja mam zalozone hawki od 3 nie usuwalem tych blaszek z zewnatrz one sie mieszcza na spokojnie, zrobil bym zdjecie jak to u mnie wyglada ale dopiero w chacie bede 11 wrzesnia.


05 Wrz 2016, 20:24
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 Mar 2015, 18:33
Posty: 1092
Miejscowość: wawa
Auto: Speed6
w 6 też są blaszki. tylko nie pamiętam czy na wszystkich, czy tylko na tym gdzie tłoczek jest.

_________________
Cp pistons, Manley rods, CorkSport 3' Intake, 3b Map, Autotech, 3,25'DP, 3' exaust, Cobb AccessPort, Turbotimer, Tmic 3', H&R Monotube, ***HP/***Nm


05 Wrz 2016, 23:22
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 19 Maj 2011, 13:56
Posty: 396
Miejscowość: KrK
Auto: 6 MPS
Chodzi tylko o to czy ten klocek będzie dobrze trzymany i będzie dobrze siedział w 6 MPS, żeby mi przypadkiem nie hamował koła stale.


06 Wrz 2016, 09:24
Profil Wyślij prywatną wiadomość

Rejestracja: 21 Maj 2013, 18:49
Posty: 44
Auto: Mazda 6 MPS
Będzie siedział dobrze , nie bedzie hamował na stałe ja mam taki zestaw ze 20 kkm i jest ok . Z zewnętrznych klocków możesz wywalić te blaszki jeśli masz chęć sie z tym bawić. W 6 zamiast tych zewnetrznych blaszek mamy drut ala sprężyna ona dociska zacisk do jarzma i tyle pozdrawiam.


06 Wrz 2016, 13:47
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 19 Maj 2011, 13:56
Posty: 396
Miejscowość: KrK
Auto: 6 MPS
No i git, biore je wiec. Dzieki!


06 Wrz 2016, 14:56
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 17 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.