Obecny czas: 15 Sie 2018, 19:28



Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
 EcuTek 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 25 Mar 2011, 18:43
Posty: 204
Auto: mps 3 czarna 2010 piękna i cudowna
Czy ktoś z Was ma doświadczenie z zabawką EcuTek i ich mapami lub coś o tym wie czy warto itp?

http://www.ecutek.com/products/proecu/flashcan/mazda_disi/

pozdrawiam.

_________________
Image


11 Cze 2011, 12:10
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sty 2011, 20:05
Posty: 1945
Miejscowość: Łorsoł
Auto: był Speed3'08
proaspera napisał(a):
Czy ktoś z Was ma doświadczenie z zabawką EcuTek i ich mapami lub coś o tym wie czy warto itp?
http://www.ecutek.com/products/proecu/flashcan/mazda_disi/
pozdrawiam.

Z tego co wiem to Maptek zasuwa na mapach Ecuteka. Czy warto to nie wiem.

_________________
Jak wesprzeć forum ? A tak : KLIK
emilio


11 Cze 2011, 21:10
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW

Rejestracja: 30 Maj 2012, 11:07
Posty: 627
Auto: Evo IX
Napewno nie warto. Po zainstalowaniu tego Twoj ECU pozostaje wlasnoscia firmy Ecutek i niestety nie masz zadnego podgladu do mapy nie mowiac o jej edycji. Jesli bedziesz chcial to usunac z ECU to tylko powrot do tunera,tego sie nie nie da wywalic przy pomocy jakiegos innego programu np. VersaTune, Cobb, MazdaEdit itd.
Chore to jest moim zdaniem ale coz takie maja zabezpieczenia. <nie>


22 Mar 2014, 19:41
Profil
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 3 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.