Obecny czas: 22 Paź 2018, 22:21



Odpowiedz  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
 COBB AccessPORT V3 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 Sty 2011, 15:20
Posty: 1143
Auto: Mazda 3 MPS BL
Zrobie foty jak chcesz u siebie. Najlepiej mailem przypomnij :-)

Szacher macher u mnie polega na tym, ze w oparciu o zestaw Hama mam upchniete i cobb i telefon.

_________________
Głowix


27 Sie 2014, 11:48
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sty 2011, 20:05
Posty: 1954
Miejscowość: Łorsoł
Auto: był Speed3'08
A pewnie że zrób. Tryknę Cię mailem wieczorem.

_________________
Jak wesprzeć forum ? A tak : KLIK
emilio


27 Sie 2014, 11:57
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 Sty 2011, 20:09
Posty: 578
Miejscowość: Wrocław
Auto: quattro
Jak by ktoś jeszcze szukał, to tutaj za całe 3 PLN można takowy nabyć: http://allegro.pl/oryg-uchwyt-samochodo ... 80604.html ;) Ja niestety zamówiłem na innej aukcji i przepłaciłem, dając całe 5 PLN :/

_________________
Image


27 Sie 2014, 12:13
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sty 2011, 20:05
Posty: 1954
Miejscowość: Łorsoł
Auto: był Speed3'08
Dzięki <spoko>

_________________
Jak wesprzeć forum ? A tak : KLIK
emilio


27 Sie 2014, 12:13
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sty 2011, 20:05
Posty: 1954
Miejscowość: Łorsoł
Auto: był Speed3'08
Zamontowane <zeby> Kurde pasuje jak ulał do mocowania COBBowskiego. No i jak nie lubić cholera tych hamburgerów za ich know how :D
Feat - dzięki że podrażyłeś temat <spoko>

_________________
Jak wesprzeć forum ? A tak : KLIK
emilio


29 Sie 2014, 16:27
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 Sty 2011, 20:09
Posty: 578
Miejscowość: Wrocław
Auto: quattro
Nie ma za co <spoko>

BTW:
glowix napisał(a):
You know have Engine On/Off Detection!
• AP will boot with ENGINE START
• AP will prompt to shut down the ENGINE STOP
• AP will prompt to shut down if battery voltage is under 11.7 for more than 10 minutes.

Note: The Engine On/Off detection will default to disabled. If you wish to enable this new feature after the update, go to "Help" > "Auto On/OFF Settings" > "Enable Auto On/Off"

Wczoraj zrobiłem update software'u i po włączeniu tego nowego ficzera pojawiła się u mnie dodatkowa zajebista opcja, tzn. accessport samoczynnie wyłącza się i włącza co kilka minut :) No ale nie ma co narzekać, wkońcu to BETA...

_________________
Image


29 Sie 2014, 18:42
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sty 2011, 20:05
Posty: 1954
Miejscowość: Łorsoł
Auto: był Speed3'08
<facepal>
To ja się wstrzymuje.

_________________
Jak wesprzeć forum ? A tak : KLIK
emilio


29 Sie 2014, 18:47
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 Sty 2011, 20:09
Posty: 578
Miejscowość: Wrocław
Auto: quattro
Problem pojawia się tylko przy aktywnym "On/Off Detection", sam update na szczęście niczego nie psuje (tak gwoli ścisłości).

_________________
Image


29 Sie 2014, 18:59
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 Lis 2011, 23:22
Posty: 367
Miejscowość: Tarnów
Auto: Mazda 3 BL MPS
Feat napisał(a):
Nie ma za co <spoko>

BTW:
glowix napisał(a):
You know have Engine On/Off Detection!
• AP will boot with ENGINE START
• AP will prompt to shut down the ENGINE STOP
• AP will prompt to shut down if battery voltage is under 11.7 for more than 10 minutes.

Note: The Engine On/Off detection will default to disabled. If you wish to enable this new feature after the update, go to "Help" > "Auto On/OFF Settings" > "Enable Auto On/Off"

Wczoraj zrobiłem update software'u i po włączeniu tego nowego ficzera pojawiła się u mnie dodatkowa zajebista opcja, tzn. accessport samoczynnie wyłącza się i włącza co kilka minut :) No ale nie ma co narzekać, wkońcu to BETA...


Heh mam to samo :)

_________________
Image
JBL & Harman Kardon - Car Audio & Home


29 Sie 2014, 22:10
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 Sty 2011, 15:20
Posty: 1143
Auto: Mazda 3 MPS BL
W oczekiwaniu na stabilną wersję softu z wyłącznikiem podłączyłem AP do kompa. Wersji nie ma, ale tak jakby bez mojego pytania wrzucił mapy w wersji 2.33. Na stronie wciąż są 2.32.

Też tak macie?

http://www.cobbtuning.com/MAZDASPEED-Ac ... ock-Intake

_________________
Głowix


04 Wrz 2014, 16:54
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.