Feat zapewne mowi o Dj JUT bardzo powazanym tunerem na wyspach. Wystroil praktycznie wszytskie MPS-y tam i jeszcze te ktore mialy robione ten "normalny" nie e-tuning.
Sorry Mirek wiem ze jestes mechanikiem ponoc dobrym z tego co mi sie o uszy obilo ale nie znasz e-tuning z tego co piszesz juz widze. Szczerze to tez sie tego obawialem kiedys ale wiem ze to byl najlepszy wybor jaki podjalem. Niepotrzebnie wczesniej stracilem pieniadze i czas na zabawe.
Jak chcesz to Ci opisze krok po kroku jak to wyglada.
PS, Zeby wiedziec ze cos jest nie tak z autem musisz zrobic loga i jak sie okaze cos nie tak to noga z gazu.
W e-tuning tez zrobisz loga i tuner go odczyta zanim zrobi edycje programu. Jesli cos jest nie tak to noga z gazu. Nie dostaniesz nastepnej mapy do poki nie naprawisz usterki (tuner ci powie co to jest) i wyslesz nowego loga po naprawie auta.
Tuner nie urzywa tej samej mapy do wszsytkich samochodow!
Dostajesz mape na start i od niej zaczynasz zabawe. Kazdy program jest robiony indywidualnie.
PS2. Chcesz moje logi zobaczyc ? Moze bys sie zdziwil w koncu ze to jest normalne poza granicami Polski w tych czasach i wcale nie musisz do tunera jezdzic za kazdym razem.