Obecny czas: 25 Lut 2018, 06:13



Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
 3 MPS BL + K&N + DP 304KM 436Nm 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sty 2011, 23:23
Posty: 2724
Miejscowość: Azjatycki brzeg Wisły
Auto: Z1000 + s197 V8
Się kolega nie chwali na forum <zlosnik>

Image

Mody jak w tytule
Image

_________________
DISItune


30 Gru 2014, 10:42
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Cze 2014, 14:41
Posty: 1043
Miejscowość: Gdańsk
Auto: Mazda 3 MPS BL 2.3 DISI L3 VDT 2010
czytałem na blogu... Jestem pod wrażeniem :) No i nawet się na coś takiego napaliłem.

Ostatnio gościu z hamowni w Żukczynie (trójmiasto) twierdził, że jesteś w stanie mu pomóc w strojeniu mojej mazdy... Chciałem o to dopytać, czy faktycznie masz z nim jakiś układ (on hamuje, robi logi, wysyła do Ciebie, Ty proponujesz program pod to <co?> ), czy tylko tak bajerował.

_________________
1xZZB, turbo BNR Stage 1, Autotech Internals, SSG high flow cat Downpipe, AccessPort, CPE xflex RMM, RSB Whiteline, HTP 3'' intake, OZ Ultraleggera, NGK LTR7IX-11, tuned by Justin...


30 Gru 2014, 14:18
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sty 2011, 23:23
Posty: 2724
Miejscowość: Azjatycki brzeg Wisły
Auto: Z1000 + s197 V8
qgp napisał(a):
czytałem na blogu... Jestem pod wrażeniem :) No i nawet się na coś takiego napaliłem.

Ostatnio gościu z hamowni w Żukczynie (trójmiasto) twierdził, że jesteś w stanie mu pomóc w strojeniu mojej mazdy... Chciałem o to dopytać, czy faktycznie masz z nim jakiś układ (on hamuje, robi logi, wysyła do Ciebie, Ty proponujesz program pod to <co?> ), czy tylko tak bajerował.


jedyny mój "układ" z nim jest taki, że kiedyś do mnie dzwonił pytając czy nie bywam w trójmieście bo chciał rodziców CXa u mnie zchipować... rozmawialiśmy wtedy luźno o jakiejś ewentualnej współpracy ale póki co nie zgłosił się do mnie z żadnym autem, więc możesz uznać że nie mogę mu pomóc w strojeniu Twojej Mazdy...

_________________
DISItune


30 Gru 2014, 14:43
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Cze 2014, 14:41
Posty: 1043
Miejscowość: Gdańsk
Auto: Mazda 3 MPS BL 2.3 DISI L3 VDT 2010
misiek, a jaka szansa żeby postroić z Twoją pomocą, nie jeżdżąc do Wawy? Do nikogo innego nie mam zaufania ;)

_________________
1xZZB, turbo BNR Stage 1, Autotech Internals, SSG high flow cat Downpipe, AccessPort, CPE xflex RMM, RSB Whiteline, HTP 3'' intake, OZ Ultraleggera, NGK LTR7IX-11, tuned by Justin...


30 Gru 2014, 14:50
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sty 2011, 23:23
Posty: 2724
Miejscowość: Azjatycki brzeg Wisły
Auto: Z1000 + s197 V8
qgp napisał(a):
misiek, a jaka szansa żeby postroić z Twoją pomocą, nie jeżdżąc do Wawy? Do nikogo innego nie mam zaufania ;)


Jakaś tam pewnie jest ;) tylko że ja używam mazdaEdit a to narzędzie dalekie od doskonałości. Mi się nie opłaca zmieniać na inne ze względu na koszty, Tobie nie wiem czy nie lepiej byłoby użyć AP lub Versa wtedy będziesz musiał sobie poradzić sam lub z pomocą kolegów ogarniających te rozwiązania. Możesz też zaopatrzyć się w mazdaEdit lub wybrać do Wawy <peace> <zlosnik>

_________________
DISItune


30 Gru 2014, 15:10
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 Sty 2011, 23:17
Posty: 27
Auto: Sti prodrive limited
Misiek mam do ciebie mega prośbę masz mazdaedit po moim flash potrzebuję tylko strojenia bo mam już open ecu

a wiem że tylko mazdaedit to ogarnia dla mojego ecu

https://www.facebook.com/twistedtuned/p ... 22/?type=1


30 Gru 2014, 17:04
Profil Wyślij prywatną wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sty 2011, 23:23
Posty: 2724
Miejscowość: Azjatycki brzeg Wisły
Auto: Z1000 + s197 V8
arkadius 73 napisał(a):
Misiek mam do ciebie mega prośbę masz mazdaedit po moim flash potrzebuję tylko strojenia bo mam już open ecu

a wiem że tylko mazdaedit to ogarnia dla mojego ecu

https://www.facebook.com/twistedtuned/p ... 22/?type=1


Mam mazdaEdit w wersji która podobno już wspiera GG V6. Napisz na PW czego dokładnie oczekujesz.

_________________
DISItune


30 Gru 2014, 21:45
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW

Rejestracja: 30 Maj 2012, 11:07
Posty: 623
Auto: Evo IX
qgp napisał(a):
misiek, a jaka szansa żeby postroić z Twoją pomocą, nie jeżdżąc do Wawy? Do nikogo innego nie mam zaufania ;)


Ja znam dobrych tunerow ale musisz miec Verse albo Cobba zakupionego. O cene moge zapytac. Tunerzy z bardzo dobrym doswiadzczeniem. Z regoly tylko na MPSie pracuja i maja za soba setki wystojonych aut. Nie dziesiatki a setki.

Misiek przegladalem Twoja nowe posty i dodam tutaj ze wszystko wyglada tak jak powinno byc zrobione <spoko> Dobra robota :)

Zastanawia mnie jedno czy ta 3ka w tym temacie ma HPFP wymienione skoro ma DP bo nic nie widac w modach.


31 Gru 2014, 23:07
Profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sty 2011, 23:23
Posty: 2724
Miejscowość: Azjatycki brzeg Wisły
Auto: Z1000 + s197 V8
Pavko napisał(a):
Zastanawia mnie jedno czy ta 3ka w tym temacie ma HPFP wymienione skoro ma DP bo nic nie widac w modach.


nie, i to jest niesamowite <wot>

widziałem tylko jedno HPFP które dało radę lepiej - moje

_________________
DISItune


31 Gru 2014, 23:31
Profil Wyślij prywatną wiadomość WWW
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 9 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.